80444

ŠTO I KAKO JEDEMO

19,78
15,79
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 19,78
dostupno
ISBN ISBN: 978-953-7306-89-2
Uvez Uvez: meki
Godina izdanja Godina izdanja: 2013

Opis - ŠTO I KAKO JEDEMO

Knjiga složenu problematiku odnosa hrane, prehrane i zdravlja čitateljstvu predstavlja slikovito, jednostavno i zabavno. Govori o rizicima kontaminacije namirnica od karcinogenih tvari, o rizicima novih tehnologija i posebno o rizicima krivotvorenja namirnica.

Kod izbora namirnica često analizira ljudsku psihologiju, navodeći da čovjek relativno lako prihvaća rizik od ulaska u automobil i avion, ali nikako ne prihvaća rizik od onoga što se nalazi u tanjuru. Ovo je prije svega edukativno štivo koje bi trebao pročitati svatko koga zanima što i kako jede i kave će posljedice biti po njegovo zdravlje.

Dr. sc. Ignac Kulier jedan je od vodećih autoriteta u području prehrane. Do sada je objavio 17 knjiga na temu hrane, prehrane i zdravlja. Ova knjiga nudi odgovore toliko potrebne danas, kad ne znamo čemu vjerovati po pitanju hrane. Autor odgovara na brojna pitanja što se događa s hranom oko nas i što sve nalazi put do naših trpeza. Iznosi gole činjenice i manirom istraživača analizira pojave, njihove uzroke i posljedice.

Autor/i
ISBN
978-953-7306-89-2
Uvez
meki
Godina izdanja
2013
Broj stranica
375
Format
24 x 15 cm