Naručivanje

Knjige možete naručiti na nekoliko načina:
1. putem e-maila: uliks@email.t-com.hr ili mirobozi@inet.hr
2. telefonom: (051) 648 069
3. faksom: (051) 648 068
4. Ispunite formu:

Kod slanja narudžbenice molimo Vas da navedete naziv knjige koja Vas zanima te navedete ime, prezime, broj telefona i točnu adresu na koju želite da Vam pošaljemo narudžbu.

Knjige možete platiti:
– POUZEĆEM: nakladnik se obvezuje knjige poslati u roku od 48 sati, a dostava će biti izvršena u roku od 7 dana ovisno u koji dio Hrvatske je knjige potrebno dostaviti. U ovom slučaju knjige plaćate kada ih poštar donese na Vašu adresu. Cijena poštarine je uključena u cijenu.
– PLAĆANJE NA RAČUN: Knjigu ili knjige koje želite naručiti možete u svojoj pošti ili banci uplatiti izravno na naš račun: 2360000-1101607876. Cijena poštarine je uključena u cijenu.
Nakon uplate obavezno mailom, faxom ili poštom treba poslati potvrdu uplate i jasno naznačiti koje su knjige plaćene i adresu na koju ih treba poslati. Nakladnik se obavezuje plaćene knjige poslati isti dan kada primi potvrdu o uplati. Naša preporuka je da se koristite Internet bankarstvom. U ovom slučaju dovoljno je da nam običnim mailom pošaljete obavijest o uplati te adresu na koju moramo poslati plaćene knjige. Ovo je najbrži i najjeftini način naručivanja.