LOVAČKA KUHINJA
Opis - LOVAČKA KUHINJA
Knjiga kuharskih recepata "Lovačka kuhinja", Borisa Kauzlarića, nastala je kao svojevrstan kompendij autorovog dugogodišnjeg rada temeljenog na koliko snažnoj želji i maru da se ugodi njegovu visočanstvu gostu, toliko možda još i više težnji, vođenoj nemirnim duhom, za stalnim istraživanjem usmjerenim ka poboljšanjima i okusa i mirisa i dizajna jela od divljači. Ova specijalizirana kuharica sadrži stotinjak recepata podijeljenih u četiri skupine: hladna i topla predjela, juhe i temeljci, glavna
jela te deserti od šumskog voća, a odlikuju je posebice jednostavnost i nezahtjevnost pripreme, te je stoga, osim u ugostiteljstvu, jednako dobro uporabljiva i u kućanstvima. Autora je u tom smislu vodila, kako je istaknuo, spoznaja da meso divljači kao namirnica više ne podrazumijeva
ekskluzivitet, da je ono dostupno širokoj gurmanskoj publici, u svim bolje opskrbljenim trgovačkim centrima.