ENCIKLOPEDIJA VOĆA, POVRĆA, I ZAČINSKOG BILJA - sorte, uzgoj, ljekovitost, štetnici i bolesti
Opis - ENCIKLOPEDIJA VOĆA, POVRĆA, I ZAČINSKOG BILJA - sorte, uzgoj, ljekovitost, štetnici i bolesti
ENCIKLOPEDIJA VOĆA, POVRĆA l ZAČINSKOG BILJA kombinacija je triju knjiga čiji su autori poznati vrtlari Bob Flowerdew/ Matthew Biggs i Jekka McVicar. Knjiga je detaljan vodič kroz odabir, uzgoj, berbu i pripremu voća, povrća i začinskog bilja. Priznata stručnost autora na njihovim poljima i njihove godine praktičnog iskustva spojene su u jedinstvenu i odličnu knjigu. 100 vrsta voća, 70 vrsta povrća i 100 vrsta začinskoga bilja s preko 800 fotografija čine ovu knjigu najkompletnijim i najsveobuhvatnijim priručnikom za sve koji žele imati bogat i plodan vrt. Knjiga je prekrasno ilustrirana, s jasnim i preglednim tekstom koji obuhvaća sorte, uzgoj, slaganje kultura, štetnike i bolesti, ljekovita svojstva, uporabu u kulinarstvu, kozmetici i medicini.