AKCIJSKA PONUDA


Linda Howard 1+1 gratis (po izboru) = 160,00 kn

1 +1 GRATIS

NAŠA TROJA + KALISTO (Naša Troja II) 99,00 KN

NAŠA TROJA (2. prošireno izdanje)
NAŠA TROJA knjiga Sinožić

Autor:
Vedran Sinožić
Format:
124 str
15 x 21 cm
meki uvez
Kategorija:
DOMAĆI AUTORI
ISBN: 978-953-8129-03-2
Cijena (kn): 99,00

SADRŽAJ:
U knjizi NAŠA TROJA istarski povjesničar Vedran Sinožić iznosi dokaze o pravoj lokaciji drevne Troje. Nakon višegodišnjih istraživanja i iscrpnog rada na sakupljanju dostupnih informacija i spoznaja Sinožić iznosi argumente kojima dokazuje da Homerova Troja nije smještena na Hisarliku u Turskoj, već se nalazi u Republici Hrvatskoj, preciznije na mjestu današnjeg Motovuna u Istri.

KALISTO – Naša Troja 2
KALISTO NAŠA TROJA II knjiga Sinožić

Autor: 
Vedran Sinožić
Format:
160 str
15 x 21 cm
meki uvez
Kategorija:
DOMAĆI AUTORI
ISBN: 978-953-8129-29-2
Cijena (kn): 99,00

SADRŽAJ:
Ako je ”Naša Troja” Vedrana Sinožića bio direktan udarac homerolozima, onda im je Kalisto konačni nokdaun. Sinožić, zapravo, nikoga nije ošamario rukavicom, no svojom knjigom će zasigurno izazvati svijet na razmišljanje. Inertni arheolozi, intelektualci, samodopadni stvaraoci istine o Troji konačno će biti izbačeni iz svojih fortificiranih fotelja jer će morati preispitati uvriježena stajališta o svojim tvrdnjama. Vedran im ponovno argumentirano svjedoči činjenicu da nisu otkrili ništa. Iščeprkali su zlato u Maloj Aziji, no pravo zlato, ono svijetu itekako važno, leži pod zidinama Motovuna. Oni koji su htjeli i dobili brzu slavu vodili su se za arheološkim dokazima kojima nikada ništa ni nisu dokazali. Sinožić ionako izbjegava arheološku potvrdu i njihovo inzistiranje da se na taj način utvrdi i ustvrdi postojanje mitskog grada. Ne, on lijepo uzima stih po stih Ilijade i Odiseje, komparira, izvlači i rješava toponimsku i topografsku enigmu kojom se oni nisu bavili.


1 +1 GRATIS

PUKOVNIKOVA LJUBAV+ KAKO SI GA TRAŽILA 149,00 KN

PUKOVNIKOVA LJUBAV

Knjiga Pukovnikova ljubav autor Krešimir  Butković

 Autor:
Krešimir Butković
Format:
224 str
15 x 21 cm
tvrdi uvez
Kategorija:
DOMAĆI AUTORI
ISBN: 978-953-8129-35-3
Cijena (kn): 149,00

SADRŽAJ:

Bogata engleska udovica nasljeđuje veliki novac ali i probleme koje to bogatstvo nosi. Njen humanitarni rad i aktiviranje fondova izazivaju tektonske poremećaje u vlasničkoj strukturi korporacije kojoj pripada te izaziva bijes u odvjetnika koji žele preuzeti sav kolač koji se nudi. Istražujući korijenje svog pokojnog muža dolazi u Hrvatsku propitujući sebe, svoj život i mogućnosti ulaganja u zemlji koja nudi prirodne ljepote ali i priliku za zaradom. Ovaj ljubavni triler zapliće se radnjom na malom hrvatskom otoku Rabu koji je osim ljubavi i ljepota znamenitosti nudi i akciju, neočekivane obrate, terorizam i konspiraciju. Radnja je brza, nabijena emocijama i zaokuplja čitatelja od samog početka kako i dolikuje autoru brojnih bestselera.

KAKO SI GA TRAŽILA
KAKO SI GA TRAŽILA knjiga Butković

Autor:
Krešimir Butković
Format:
166 str.
15 x 21 cm
meki uvez
Kategorija:
DOMAĆI AUTORI
Cijena (kn): 99,00

SADRŽAJ:
Krešimir Butković u ovoj napetoj psihološkoj drami s elementima samopomoći vodi vas do spoznajnog trenutka koji vraća osmijeh na lice i pokušava pronaći odgovore na vežna pitanja koje si danas postavljaju žene u tridesetima:
– Kako riješiti životne peripetije?
– Kako naći ljubav svog života?
– Kako se snaći u ljubavnom i egzistecijalnom vakumu?
– Kako se ponovno dignuti i vjerovati da postoji ljubav?
– Kako…


1 +1 GRATIS

PAZI ŠTO ŽELIŠ – MOGLO BI TI SE I OSTVARITI  + TI NISI ONAJ KOJEG ŽELIM

komplet 139,00 kn

Pazi što želiš

PAZI ŠTO ŽELIŠ – MOGLO BI TI SE I OSTVARITI  
Autor:
Alexandra Potter
Format:
16 x 24 cm
384 str.
meki uvez
Kategorija:
BELETRISTIKA
ISBN 978-953-7306-71-7
Cijena (kn):
139,00

SADRŽAJ:

Heather Hamilton ima podosta želja. Nisu to velike stvari – poput mira u svijetu ili glavne ženske uloge u filmu s Brad Pittom – nego sitne, svakodnevne želje koje joj stalno padaju na pamet. Međutim, s njenom srećom u životu, svjesna je da joj se te bezazlene željice nikada neće ostvariti…Sve dok jednog dana na ulici ne kupi sretni vrijes i njena sreća mijenja se iz korijena. Zgodni Amerikanac javlja se na njen oglas za cimera. Počinje da izlazi s Jamesom – savršenim muškarcem koji joj šalje cvijeće, sjajan je u krevetu i ne boji se izjaviti joj ljubav.
Je li ostvarenje svih želja blagoslov ili kletva?
Usrećuje li nas kada dobijamo sve što želimo?
U ovoj romantičnoj komediji, Alexandra Potter otkriva kako može izgledati život kada nam se odjednom ostvare sve želje.


TI NISI ONAJ KOJEG ŽELIM  
Autor:
Alexandra Potter
Format:
16 x 24 cm
416 str.
meki uvez
Kategorija:
BELETRISTIKA
ISBN  978-953-7306-87-8
Cijena (kn):
99,00

SADRŽAJ:

U ovoj duhovitoj i čarobnoj romantičnoj komediji saznajte što se događa kada san svake djevojke da pronađe čovjeka svoga života – zaista postane stvarnost.