AKCIJSKA PONUDA

Mali princ/Mali planer  
Autor:
Antoine de Saint-Exupéry
Format:
320 str.
12 x 17 cm
tvrdi uvez
Kategorija:
BELETRISTIKA
ISBN 978-953-8129-48-3
Cijena (kn/kom): 99,00
Akcijska cijena (kn/kom): 69,00

SADRŽAJ:
Mali princ (fr. Le Petit Prince)
najpoznatija je novela francuskog pisca, pjesnika, novinara i pilota Antoinea de Saint-Exupérya (Antoine Jean-Baptiste Marie Roger de Saint Exupery) iz 1943. godine.
Ova knjiga ujedno je i godišnji, mjesečni i dnevni planer koji uz ilustracije samog autora sadrži i bezvremenske citate Malog princa.

MOJ MALI EKO VRT

Autor:
Alenka Henigman
Format:
104 str.
16,5 x 21 cm
tvrdi uvez
Kategorija:
VRT
ISBN: 978-953-8129-19-3 Cijena (kn): 149,00  
Akcijska cijena (kn): 74,50

Priručnik MOJ MALI EKO-VRT je mnogima postao vjerni pomoćnik kod poslova u vrtu. On sadrži praktične i jednostavne savjete za vrtlarenje u skladu s prirodom, godišnji kalendar sjetve te tablice za bilježenje aktivnosti u vrtu. Priručnik je s kalendarskog gledišta bezvremenski i univerzalan jer će Vam ove praktične upute za rad u vrtu koristiti još mnogo godina. Ovaj praktični priručnik sadrži: Osnove eko-vrtlarenja (kako stvoriti plodno tlo, kako se boriti sa štetnicima, kako proizvesti vlastito sjeme…), ABC vrtnih kultura, povrća i korisnog cvijeća (mudri savjeti za dobar rast biljaka), radovi u vrtu po mjesecima (pregledne tabele), planiranje vrta…

MODERNI BONTON 
Vodič za lijepo ponašanje u svakoj prilici
Autor:
Miro Božić urednik
Format:
16 x 24 cm
304 str.
tvrdi uvez
Kategorija:
OSTALI PRIRUČNICI
ISBN 978-953-8129-44-5
Cijena (kn): 220,00
Akcijska cijena (kn): 99,00

SADRŽAJ:
MODERNI BONTON nezaobilazan je vodič za lijepo ponašanje u svakoj prilici. Poznavanje osnova lijepog ponašanja omogućit će vam lakšu komunikaciju s drugim ljudima u raznim prigodama kada se treba ponašati pristojno i obazrivo – dakle, gotovo uvijek.
MODERNI BONTON skup je pravila lijepog ponašanja koji će vam pomoći pri upoznavanju, oslovljavanju, vođenju uljudnog razgovora, upotrebi pribora za jelo, usmjerit će vas kako se ponašati u poslovnom svijetu, na putovanju, na vjenčanju, u restoranu i u raznim drugim prigodama gdje se od vas očekuje da se ponašate u skladu s društvenim normama.
MODERNI BONTON se razvojem tehnologije (internet, društvene mreže, mobitel) proširio na virtualni svijet u kojem također postoje pravila lijepog ponašanja koja Vam mogu pomoći u ispravnoj komunikaciji i ostvarivanju pozitivnog dojma u kontaktu s raznim kulturama svijeta.
MODERNI BONTON obuhvaća pravila koja se lako usvajaju i primjenjuju. Budete li ih se pridržavali, zbog svojeg ćete ponašanja i u privatnom i poslovnom svijetu zasigurno ostaviti pozitivan dojam.